Descobreix les poblacions de l'entorn

ACTIVITATS, FESTES I TRADICIONS

E S T I U
Besalú: Visites nocturnes. Aquesta Nit Besalú. Hostalets d'en Bas: Dia de la Dalla. Les Preses: Les Preses a la Fresca. Visites guiades al Parc de Pedra Tosca. Ésdansa. Olot: Sardana de Corpus i ballada dels Gegants. Ruta de les tapes. Cornamusam. Festa de la Mare de Déu del Carme, ball del Drac i el Conill.

T A R D O R
Besalú: Besalú Medieval. Besalú Màgica. Olot: Festes del Tura. Fira de Sant Lluc. Fira del Dibuix. Fira Orígens. Mostra Gastronòmica de la Garrotxa. Banyoles: Travessia de l'estany. Fira medieval Aloja. Fira de Sant Martirià. Girona: Festa dels setges napoleònics. Festival de Cinema. Temporada Alta. Fires i Festes de Sant Narcís. La Vall de Bianya: Caminada per la via Romana. Besalú: Fira de la Ratafia.

H I V E R N
Batet de la Serra: Fira del Fajol. Besalú: Ciutat jueva. Girona: Cavalcada de Reis. Carnestoltes. Fòrum gastronòmic (bianual) La Vall d'en Bas: Fira de Sant Nicolau. Vall de Bianya: Fira del Farro. Olot: Mercat de Nadal. Mostra de Pessebres. Carnaval. Joanetes:Pessebres vivent. Santa Pau: Pessebre vivent. Firal del Fesol. Girona: Festival Internacional de Circ

P R I M A V E R A
Besalú: Setmana Santa Processó dels Dolors, Manaies i Estaferms. Fira de Forjadors i Artesans del Ferro. Figueres: Fires de la Santa Creu. Girona: Setmana Santa. Festes de Primavera. Temps de Flors. Olot: Fira de l'EmbotitSismògraf - Festival de Dansa. Botiga al Carrer i Mercat d'Artesania. Fira Modernista. Fira del Primer de Maig. Riudaura: Ball del Gambeto. Sant Feliu de Pallerols: Ball dels Cavallets, Gegants i Mulassa. Sant Joan les Fonts: Sant Joan en Flor. Sant Esteve d'en Bas: Marxa cicloturista Terra de Remences. Lletissonada.