AVIS LEGAL

Aquesta pàgina Web és propietat de:
CLIMENT RIERA ARADAS - NIF: 40422217Q
Domicili social: Paratge La Riera - Mas Riera
17851 Maià de Montcal
Turisme de Catalunya Llei 13/2002, article 67j
Nº inscripció en el Registre de Turisme de Catalunya: HUTG-016380 i HUTG-016381
Per a qualsevol consulta o proposta, contacti'ns en l'e-mail: masriera@gmail.com
Aquesta pàgina Web es regeix per la normativa exclusivament aplicable a Espanya, quedant sotmesa a ella, tant nacionals com a estrangers que utilitzin aquesta Web.
L'accés a la nostra pàgina Web per part de l'USUARI és gratuït i està condicionat a la prèvia lectura i acceptació integra, expressa i sense reserves de les presents CONDICIONS GENERALS D'ÚS vigents al moment de l'accés, que preguem llegeixi detingudament. L'USUARI al moment que utilitza el nostre portal, els seus continguts o serveis, accepta i se sotmet expressament a les condicions generals d'ús del mateix. Si l'usuari no estigués d'acord amb les presents condicions d'ús, haurà d'abstenir-se d'utilitzar aquest portal i operar per mitjà del mateix.
A qualsevol moment podrem modificar la presentació i configuració de la nostra Web, ampliar o reduir serveis, i fins i tot suprimir-la de la Xarxa, així com els serveis i continguts prestats, tot això de forma unilateral i sense previ avís.

A. PROPIETAT INTEL·LECTUAL
Tots els continguts, textos, imatges, marques i codis font són de la nostra propietat o de tercers als quals s'han adquirit els seus drets d'explotació, i estan protegits pels drets de Propietat Intel·lectual i Industrial.
L'usuari únicament té dret a un ús privat dels mateixos, sense ànim de lucre, i necessita autorització expressa per modificar-los, reproduir-los, explotar-los, distribuir-los o exercir qualsevol dret pertanyent al seu titular.

B. CONDICIONS D'ACCÉS
L'accés a la nostra pàgina Web és gratuït i no exigeix prèvia subscripció o registre.
El envío de datos personales implica la aceptación expresa por parte del USUARIO de nuestra política de privacidad.
L'usuari ha d'accedir a la nostra pàgina Web conforme a la bona fe, les normes d'ordre públic i a les presents Condicions Generals d'ús. L'accés al nostre lloc web es realitza sota la pròpia i exclusiva responsabilitat de l'usuari, que respondrà en tot cas dels danys i perjudicis que pugui causar a tercers o a nosaltres mateixos.
Tenint en compte la impossibilitat de control respecte a la informació, continguts i serveis que continguin altres pàgines web als quals es pugui accedir a través dels enllaços que la nostra pàgina web pugui posar a la seva disposició, li comuniquem que quedem eximits de qualsevol responsabilitat pels danys i perjudicis de tota classe que poguessin derivar per la utilització d'aquestes pàgines web, alienes a la nostra empresa, per part de l'usuari.

C. POLÍTICA DE PRIVADESA
La confidencialitat i la seguretat són valors primordials de CLIMENT RIERA ARADAS i, en conseqüència, assumim el compromís de garantir la privadesa de l'Usuari a tot moment i de no recaptar informació innecessària. A continuació, li proporcionem tota la informació necessària sobre la nostra Política de Privadesa en relació amb les dades personals que recaptem, explicant-li:
• Qui és el responsable del tractament de les seves dades.
• Para quines finalitats recaptem les dades que li sol·licitem.
• Quin és la legitimació per al seu tractament.
• Durant quant temps els conservem.
• A quins destinataris es comuniquen les seves dades.
• Quins són els seus drets.
1. RESPONSABLE: veure dades en l'encapçalament.

2. FINALITATS, LEGITIMACIÓ I CONSERVACIÓ i conservació dels tractaments de les dades enviades a través de:
• Formulari de Contacte.
Finalitat: Facilitar-li un mitjà perquè pugui posar-se en contacte amb nosaltres i contestar a les seves sol·licituds d'informació, així com enviar-li comunicacions dels nostres productes, serveis i activitats, inclusivament per mitjans electrònics (correu electrònic, SMS, whatsApp), si marca la casella d'acceptació.
Legitimació: El consentiment de l'usuari en sol·licitar-nos informació a través del nostre formulari de contactes i en marcar la casella d'acceptació d'enviament d'informació.
Conservació: Una vegada resolta la seva sol·licitud per mitjà del nostre formulari o contestada per correu electrònic, si no ha generat un nou tractament, i en cas d'haver acceptat rebre enviaments comercials, fins que sol·liciti la baixa dels mateixos.
• Enviament de correus electrònics.
Finalitat: Contestar a les seves sol·licituds d'informació, atendre les seves peticions i respondre les seves consultes o dubtes. En cas de rebre el seu Currículum vitae, les seves dades personals i curriculars podran formar part de les nostres bases de dades per participar en els nostres processos de selecció presents i futurs.
Legitimació: El consentiment de l'usuari en sol·licitar-nos informació a través de l'adreça de correu electrònic o enviar-nos les seves dades i CV per participar en els nostres processos de selecció.
Conservació: Una vegada resulta contestada la seva petició per correu electrònic, si no ha generat un nou tractament. En el cas de rebre el seu CV, les seves dades podran ser conservats durant un any màxim per a futurs processos de selecció.
Obligació de facilitar-nos les seves dades personals i conseqüències de no fer-ho.
El subministrament de dades personals requereix una edat mínima de 13 anys, o si escau, disposar de capacitat jurídica suficient per contractar.
Les dades personals sol·licitades són necessaris per gestionar les seves sol·licituds, donar-li d'alta com a usuari i/o prestar-li els serveis que pugui contractar, per la qual cosa, si no ens els facilita, no podrem atendre-li correctament ni prestar-li el servei que ha sol·licitat.
En tot cas, ens reservem el dret de decidir sobre la incorporació o no de les seves dades personals i altra informació a les nostres bases de dades.

3. DESTINATARIS DE LES SEVES DADES.
Les seves dades són confidencials i no se cediran a tercers, tret que existeixi obligació legal.
4.DRETS EN RELACIÓ AMB LES SEVES DADES PERSONALS.
Qualsevol persona pot retirar el seu consentiment a qualsevol moment, quan el mateix s'hagi atorgat per al tractament de les seves dades. En cap cas, la retirada d'aquest consentiment condiciona l'execució del contracte de subscripció o les relacions generades amb anterioritat.
Igualment, pot exercir els següents drets:
• Sol·licitar l'accés a les seves dades personals o la seva rectificació quan siguin inexactes.
• Sol·licitar la seva supressió quan, entre altres motius, les dades ja no siguin necessaris per a les finalitats pels quals van ser recollits.
• Sol·licitar la limitació del seu tractament en determinades circumstàncies.
• Sol·licitar l'oposició al tractament de les seves dades per motius relacionats amb la seva situació particular.
• Sol·licitar la portabilitat de les dades en els casos previstos en la normativa.
Altres drets reconeguts en les normatives aplicables.
On i com sol·licitar els seus Drets: Mitjançant un escrit dirigit al responsable a la seva adreça postal o electrònica (indicades a l'apartat A), indicant la referencia “Dades Personals”, especificant el dret que es vol exercir i respecte a quines dades personals.
En cas de divergències amb l'empresa en relació amb el tractament de les seves dades, pot presentar una reclamació davant l'Agència de Protecció de Dades (www.agpd.es).

5. SEGURETAT DE LES SEVES DADES PERSONALS
Amb l'objectiu de salvaguardar la seguretat de les seves dades personals, li informem que hem adoptat totes les mesures d'índole tècnica i organitzativa necessàries per garantir la seguretat de les dades personals subministrades de la seva alteració, pèrdua i tractaments o accessos no autoritzats.

6. ACTUALITZACIÓ DE LES SEVES DADES
És important que perquè puguem mantenir les seves dades personals actualitzades, ens informi sempre que hi hagi hagut alguna modificació en ells, en cas contrari, no responem de la veracitat dels mateixos.
No ens fem responsables de la política de privadesa respecte a les dades personals que pugui facilitar a tercers per mitjà dels enllaços disponibles a la nostra pàgina web.
La present Política de Privadesa pot ser modificada per adaptar-les als canvis que es produeixi a la nostra web, així com modificacions legislatives o jurisprudencials sobre dades personals que vagin apareixent, per la qual cosa exigeix la seva lectura, cada vegada que ens faciliti les seves dades a través d'aquesta Web.
D. RESPONSABILITATS
En posar a la disposició de l'usuari aquesta pàgina Web volem oferir-li un servei de qualitat, utilitzant la màxima diligència en la prestació del mateix, així com en els mitjans tecnològics utilitzats. No obstant això, no respondrem de la presència de virus i altres elements que d'alguna manera puguin danyar el sistema informàtic de l'usuari.
No garantim que la disponibilitat del servei sigui contínua i ininterrompuda.
L'USUARI té prohibit qualsevol tipus d'acció sobre el nostre portal que origini una excessiva sobrecàrrega de funcionament als nostres sistemes informàtics, així com la introducció de virus, o instal·lació de robots, o programari que alteri el normal funcionament de la nostra web, o en definitiva pugui causar danys als nostres sistemes informàtics.
L'USUARI assumeix tota la responsabilitat derivada de l'ús de la nostra pàgina web.
L'USUARI reconeix que ha entès tota la informació respecte a les condicions d'ús del nostre portal, i reconeix que són suficients per a l'exclusió de l'error en les mateixes, i per tant, les accepta integra i expressament.

Política de "cookies"
Què són les cookies o galetes? Una galeta és un fitxer que es descarrega al vostre ordinador en accedir a determinades pàgines web. Les galetes permeten a una pàgina web, entre altres coses, emmagatzemar i recuperar informació sobre hàbits de navegació d'un usuari o del seu equip i, depenent de la informació que continguin i de la forma que utilitzeu el vostre equip, es poden utilitzar per reconèixer l'usuari.
Per a què utilitza les galetes aquesta pàgina web i quines són?
Aquesta pàgina web utilitza les galetes per a una sèrie de finalitats, incloses:
Galetes d'anàlisi: són aquelles galetes que, bé tractades per nosaltres o per tercers, ens permeten quantificar el nombre d'usuaris i així realitzar el mesurament i l’anàlisi estadística de la utilització que fan els usuaris del servei. Per a això s’analitza la vostra navegació a la nostra pàgina web per tal de millorar l'experiència de l'usuari.
Galetes tècniques: són aquelles que permeten a l'usuari la navegació a través de la pàgina web o aplicació i la utilització de les diferents opcions o serveis que en ella existeixen. Per exemple, controlar el trànsit i la comunicació de dades, identificar la sessió, accedir a les parts web d'accés restringit, recordar els elements que integren una comanda, fer la sol·licitud d'inscripció o participació en un esdeveniment, utilitzar elements de seguretat durant la navegació i emmagatzemar continguts per a la difusió de vídeos o so.
Galetes sobre personalització: són aquelles que permeten a l'usuari accedir al servei amb algunes característiques de caràcter general predefinides en el seu terminal o que el mateix usuari defineixi. Per exemple, l'idioma, el tipus de navegador mitjançant el qual s'accedeix al servei, el disseny de continguts seleccionat, geolocalització del terminal i la configuració regional des d'on s'accedeix al servei
Galetes sobre preferències: aquestes galetes permeten que els nostres llocs web recordin informació que canvia l'aspecte o el comportament del lloc com, per exemple, el vostre idioma preferit o la regió en la qual us trobeu. Per exemple, en recordar la vostra regió, un lloc web pot proporcionar notícies sobre el trànsit o butlletins meteorològics locals. Aquestes galetes també us permeten canviar la mida del text, la font i altres parts de les pàgines web que podeu personalitzar. El detall de les galetes utilitzades en aquesta pàgina web és el següent:

Galetes

Nom

Tipus

Propòsit

Més informació

__CONSENT
__NID
__OGPC
__ga
__gat

Google Analytics

De tercers

Recollir informació sobre la navegació dels usuaris pel lloc per tal de conèixer l'origen de les visites i altres dades similars a escala estadística. No obté dades dels noms o cognoms dels usuaris ni de l'adreça postal concreta des d’on es connecten.

Google Analytics Centre de privacitat de Google: http://www.google.com/intl/es/policies/privacy/

__ga
__gat

mas-riera.es

Pròpia

Utilitzem aquestes tecnologies per analitzar els vostres hàbits i realitzar anàlisis estadístiques quan navegueu pel lloc web.

Política de Cookies:
http://www.mas-riera.es/cookies.html

__Campaign Counts

Rapsio

De tercers

Utilitzem galetes per recopilar estadístiques de trànsit d'Internet agregats i entendre millor els nostres usuaris. Això ens permet millorar la vostra experiència en el lloc. Aquestes dades recopilades poden incloure les preferències de l'usuari i la informació d'utilització del producte, com el nombre de visitants, funcions usades, el temps mitjà de permanència a les pàgines i altra informació que ens ajuda a determinar quines característiques són eficaces i són més importants per a vosaltres.

Política de Cookies:
http://www.mas-riera.es/cookies.html


Nota: Les galetes de tipus pròpies són utilitzades només pel propietari d'aquesta web i les galetes De tercers són utilitzades pel prestador del servei que està detallat en el quadre anterior.
Com puc desactivar o eliminar aquestes galetes?

Podeu permetre, bloquejar o eliminar les galetes instal·lades en el vostre equip mitjançant la configuració de les opcions del navegador del vostre ordinador:

Firefox

http://support.mozilla.org/es/kb/habilitar-y-deshabilitar-cookies-que-los-sitios-we ...>

Chrome

http://support.google.com/chrome/bin/answer.py?hl=es&answer=95647 ...>

Explorer:

http://windows.microsoft.com/es-es/windows7/how-to-manage-cookies-in-internet-explorer-9 ...>

safari

http://support.apple.com/kb/ph5042 ...>

opera

http://help.opera.com/Windows/11.50/es-ES/cookies.html ...>

Altres navegadors

Consulteu la documentació del navegador que tingueu instal·lat.

Complement d'inhabilitació per a navegadors de Google Analytics

Si voleu rebutjar les galetes de Google Analytics en tots els navegadors, de manera que no s'enviï informació vostra a Google Analytics, podeu descarregar un complement que realitza aquesta funció des d'aquest enllaç:
https://tools.google.com/dlpage/gaoptout